Opvoedingscursus

Pup en puber

Samen gaan we op reis om jouw pup op te voeden tot een evenwichtige hond. Mijn aanpak draait om begrip en consistentie, waarbij ik je leer om de behoeften van je pup te herkennen en erop te reageren met liefdevolle discipline. We zullen werken aan het opbouwen van vertrouwen en het ontwikkelen van een sterke band tussen jou en je hond, gebaseerd op respect en communicatie. Met mijn begeleiding zul je leren hoe je je pup kunt stimuleren om goed gedrag te vertonen en hoe je adequaat kunt reageren op uitdagingen die zich kunnen voordoen tijdens de opvoeding. Samen zullen we een solide basis leggen voor een gelukkige en evenwichtige toekomst voor jou en je hond.

 
 

Herken je dit?

Stel je voor..

Een ontspannen wandeling in het bos, de zon die door de bladeren filtert terwijl je trouwe maatje voor je uit je loopt.

Je pup of puber reageert rustig op je commando’s, waardoor je je volledig kunt concentreren op het genieten van het moment.

Geen zorgen over ongewenst gedrag of onverwachte situaties – je hebt alle informatie die je nodig hebt om elke uitdaging aan te pakken. En als er toch iets opkomt, heb je een specialist op speeddial, klaar om advies te geven en je te ondersteunen.

Met een goed opgevoede hond is vrijheid een vanzelfsprekendheid. Samen kunnen jullie de wereld verkennen, nieuwe avonturen beleven en genieten van de unieke band die alleen hond en eigenaar kunnen delen.

 
 

Ik ga je hierbij helpen

Samen gaan we op reis om jouw pup of puber op te voeden tot een evenwichtige hond.

Kennis en vaardigheden

Mijn aanpak draait niet om het aanleren van trucjes, maar om het overbrengen van essentiële kennis over hondengedrag en -communicatie. Door de lesstof logisch en begrijpelijk te maken, help ik eigenaren om de behoeften van hun hond beter te begrijpen en daarop te reageren met geduld en empathie. Mijn doel is niet alleen om gehoorzaamheid te bereiken, maar ook om een diepe band van vertrouwen en wederzijds begrip te creëeren.

Zo gaan we het aanpakken:

1

We starten met socialisatie en het opbouwen van vertrouwen

2

We leren de basisvaardigheden die jullie dagelijks gebruiken

3

We brengen de geleerde vaardigheden in de praktijk

Het resultaat

Na dit traject:

Gaan wij samen aan de slag?

Wil je jouw hond een fantastische start geven? Ben je geïnteresseerd in het benutten van dit unieke aanbod? Zouden jullie willen profiteren van trainingen op verschillende locaties, zoals het bos, de bebouwde kom, thuis en op de hondenschool? Zou je graag training willen die is aangepast aan jullie specifieke behoeften? Kies het pakket dat bij je past en meld je aan! Wil je eerst even overleggen? Geen probleem! Stuur me vrijblijvend een berichtje.

Pup - of puberklas

€ 399,-

Pup en puber combi-deal

€699,-

Vervolgtraject

€ 350,-

Vragen die je misschien nog hebt:

Dat kan! Kies een lespakket en we berekenen de extra reistijd en – kosten apart.

Ik begeleid jullie het liefst al vanaf de eerste dag samen. Een goede start is essentieel. Hoe we de rest van de cursus indelen bekijken we dan. We doen alles in overleg en in het belang van jou en je hond.

De hondenschool is goed bereikbaar voor minder validen en een deel van de lessen is bij jullie thuis. Voor de overige lessen zoeken we samen naar geschikte locaties.

Om jullie goed te kunnen begeleiden, is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Mocht binnen de eerste drie lessen blijken dat deze er niet is, dan boek ik het resterende lesgeld naar je terug en ben je vrij om een andere trainer te vinden. Als de lessen door andere onvoorziene omstandigheden geen doorgang kunnen vinden, lossen we dit samen in alle redelijkheid op. 

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!